Menu
Home Page

Answers

5 a day

 43 + 57 = 100    5 x 5  = 25  132 - 32 = 100   50 divided by 5 = 10  2/3 of 9 = 6 

time = twenty past 8 (8:20)

 

 

2. >

3. =

4. £20 or £50

  SPAG

Top