Menu
Home Page

Answers

5 a day

91 + 9 = 100  12 x 5 = 60  137 - 37 =100   35 divided by 5  = 7  1/3 of 18 = 6  Time = ten minutes past ten

 

1. 95p + 5p = £1

2. 60p + 40p = £1

3. 85p + 15p = £1

4. 80p + 20p = £1

5. 75p + 25p = £1

8. 65p + 35p = £1

9. 50p + 50p = £1

10. 99p + 1p = £1

1. Not Correct 13p change

2. Not Correct 77p change

3, 4 and 5 are correct.

Top