Menu
Home Page

Answers

5 a day

62 + 38 = 100    9 x 5 = 45   137 - 37 = 100   50 divided by 5  = 10  2/3 of 30  = 20 Time half past 5

 

 

1. £58 = £50, £5, £2 and £1

2. £4 = £2, £1 and £1

3. 88p = 50p, 20p, 10p, 5p, 2p and 1p.

4. 48p = 20p, 20p, 5p, 2p and 1p.

5. 28p = 20p, 5p, 2p and 1p.

6. 72p = 50p, 20p and 2p.

 

Top